avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 789 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Am avut un contract de colaborare cu o firma de ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Am avut un contract de colaborare cu o firma de furnizare energie ...

Am avut un contract de colaborare cu o firma de furnizare energie electrica și am fost scoasa abuziv din colaborare și nici nu am fost plătită pentru munca depusa
Iar factura mea personala din 1mai de cind am intrat în contract cu firma am fost facturata pe 2 luni avind 477kw cu 1,30 lei în loc de0,80 ce trebuie să fac?

Alte discuții în legătură

Abuz firma distributie electricitate MarianaMitroi MarianaMitroi Buna seara, As avea nevoie de un sfat din partea unui avocat intr-o problema privind abuzul pe care firma de furnizare a energiei electricitate il exercita ... (vezi toată discuția)
Sc premier energy furnizare sa poate fi actionat in instanta ... edanes_ro edanes_ro SC Premier Energy Furnizare SA poate fi actionat in instanta de contencios administrativ, avand in vedere ca presteaza un serviciu de utilitate publica, ... (vezi toată discuția)
Deconectare de la reteaua electrica Ipj Ipj Hristos a Inviat. Va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema: Detin un teren la tara unde am o baraca metalica cu niste unelte agricole, si o cabana ... (vezi toată discuția)