avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 604 soluții astăzi

Reges-Online: Operațiuni esențiale și situații speciale. Ghid practic pentru o gestionare corectă și eficientă a registrului. Vezi agenda evenimentului și participă →

Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Termen expirat alegeri PMB - ce se întâmplă cu ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Termen expirat alegeri PMB - ce se întâmplă cu dispozițiile semnate de actualul primar interimar?

Având în vedere că a expirat termenul legal până la care ar fi trebuit organizate alegeri pentru Primăria Capitalei după vacantarea postului de către Nicușor Dan, așa cum se vorbește în presă, este adevărat că ar putea fi considerate lovite de nulitate absolută toate dispozițiile și hotărârile semnate de actualul primar interimar după perioada de 90 de zile?

Aștept (de peste un an) semnarea unei dispoziții pe legea 10 pentru restituirea unui imobil in natură și îmi e frica sa nu mă trezesc că, după 25 de ani de instanțe, mă înham la alt proces în eventualitatea (miraculoasă) în care dispoziția va fi semnată până la alegeri.

Mulțumesc anticipat
Ultima modificare: Miercuri, 27 August 2025
Camiha6, utilizator

Alte discuții în legătură

Anulare dispozitia primarului Gociu și Asociații Societate Civilă de Avocați Gociu și Asociații Societate Civilă de Avocați Buna ziua! Ma aflu in fata unei spete destul de interesante. In anul 2005, primarul a emis o dispozitie de reconstituire a dreptului de proprietate in ... (vezi toată discuția)
Nulitate contract de munca dana manea dana manea am angajat o persoana. dupa catva timp am constatat ca nu a fost valabil contractul incheiat. s-a emis o dispozitie de anulare a contractului. dispozita ... (vezi toată discuția)
Atributii functie de secretar comuna marina.marina67 marina.marina67 Incepand cu data de 01.01.2009 am fost promovata temporar,pe o perioada de 6 luni,pe functia de secretar comuna,cu obligatia de a se organiza ... (vezi toată discuția)