avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 604 soluții astăzi

Reges-Online: Operațiuni esențiale și situații speciale. Ghid practic pentru o gestionare corectă și eficientă a registrului. Vezi agenda evenimentului și participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna seara! Va rog daca puteți să mă ajutați cu un ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna seara! Va rog daca puteți să mă ajutați cu un răspuns. ...

Buna seara! Va rog daca puteți să mă ajutați cu un răspuns.
Daca ai contract de activitate sportivă, clubul este obligat să.ti plătească contribuțiile la stat? Băiatul a meu este la un club de fotbal de 1 an jumătate.Am fost la ITM sa vad daca figurează că și angajat și nu apare și am fost și la casa de pensii sa vad daca i s.a plătit contribuția către casa de pensii și nu l.au găsit că fiind angajat.
Ce pot face in aceasta situație în care ne aflăm.

Alte discuții în legătură

Contributii sociale si impozit pe venit ramira36 ramira36 va rog sa ma imi spuneti ce contributii atat individuale cat si angajatorului trebuie calculate pentru sume acordate arbitrilor sportiv tinand cont ca acestia ... (vezi toată discuția)
Conventie civila de prestari sportive Ricilina Ricilina CONVENTIA CIVILA DE PRESTARI SERVICII SPORTIVE-este legala sau nu? caz: este incheiata o \"Conventie civila de prestari servicii sportive\", fara a fii ... (vezi toată discuția)
Băiatul meu, în vârstă de 19 ani, este fotbalist profesionist ... DMihaelaD DMihaelaD Bună seara! Nu știu dacă mă puteți ajuta cu un răspuns în această problemă, dar încerc, pentru că nu știu în ce direcție să o apuc ca să îmi ... (vezi toată discuția)