avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 612 soluții astăzi

Reges-Online: Operațiuni esențiale și situații speciale. Ghid practic pentru o gestionare corectă și eficientă a registrului. Vezi agenda evenimentului și participă →

Forum Discuţii juridice Securitate şi Sănătate în ... Bună seara. Daca am fost declarat apt limitat în ...
Discuție deschisă în Securitate şi Sănătate în Muncă (fost Protecţia Muncii)

Bună seara. Daca am fost declarat apt limitat în urma unei ...

Bună seara. Daca am fost declarat apt limitat în urma unei comisii de expertiza medicala, mai pot beneficia de concediu medical până când vine decizia la unitate? Mulțumesc anticipat.

Alte discuții în legătură

Decizie medicala inapt isu letitiaq letitiaq As dori sa va prezint, urmatoarea situatie si ce ma sfatuiti sa fac.... O persoana care lucreaza in cadrul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta, a ... (vezi toată discuția)
Buna seara! daca am fost apt limitat în perioada 2019-2021 in ... Dumitru D Dumitru D Buna seara! Daca am fost apt limitat în perioada 2019-2021 in urma unei operații de ligamentoplastie și acum 2024 acuz dureri mari cum pot să îmi ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! am efectuat examenul medical periodic, in urma caruia ... vylut vylut Buna ziua! Am efectuat examenul medical periodic, in urma caruia am primit recomandarea din partea medicului de medicina muncii sa nu mai lucrez ture de ... (vezi toată discuția)