avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 612 soluții astăzi

Reges-Online: Operațiuni esențiale și situații speciale. Ghid practic pentru o gestionare corectă și eficientă a registrului. Vezi agenda evenimentului și participă →

Forum Discuţii juridice Asociaţii şi fundaţii, într-un ... Asociatie club sportiv. Banca nu vrea sa deschida cont ...
Discuție deschisă în Asociaţii şi fundaţii, într-un cuvânt: ONG-uri

Asociatie club sportiv. Banca nu vrea sa deschida cont pentru ...

Asociatie club sportiv. Banca nu vrea sa deschida cont pentru ca nu apar in RBR, registrul beneficiarilor reali. Eu stiu ca nu mai trebuie declaratie pe proprie raspundere daca cei 3 membri asociati, la infiintare, sunt persoane fizice. Le-am spus, dar ei insista ca asociatia trebuie sa apara in RBR si nu este suficient sa le dau o declaratie eu, ci trebuie ca asociatia sa apara acolo si asta inseamna ca trebuie sa depun declaratia la ministerul justitiei si dupa ei o inainteaza catre oficiu de spalare a banilor si apoi apare asociatia in RBR.
Sper ca stie cineva mai multe. Multumesc

Alte discuții în legătură

Deschidere cont pe asociație NICOMORO NICOMORO Bună ziua. Am facut o Asociație împreună cu 2 prietene ca si membri fondatori, Asociatia este de binefacere, pentru copii, bătrâni și familii care ... (vezi toată discuția)
Asociatie sportiva vs asociatie club sportiv csucv13 csucv13 Diferente intre Asociatie sportiva si ASOCIATIE CLUB SPORTIV ? Se poate transforma o Asociatie sportiva in ASOCIATIE CLUB SPORTIV ? (vezi toată discuția)
Nelamurire privind declararea beneficiarului real intr-o asociatie in 2023 leonardmihael leonardmihael Buna ziua, Sunt presedintele unui ONG (Asociatie) fondat in 2011. In prezent ma confrunt cu urmatoarele neclaritati cu privire la declararea beneficiarului ... (vezi toată discuția)