avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1098 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Executare silită Mi s-a pus o poprire pe PFA de catre ANAF, problema e ...
Discuție deschisă în Executare silită

Mi s-a pus o poprire pe PFA de catre ANAF, problema e ca PFA-ul ...

Mi s-a pus o poprire pe PFA de catre ANAF, problema ii ca PFA-ul este singurul meu venit, pot face ceva sa scap macar putin, adica sa raman si eu cu ceva din incasare ca in cazul salariului?Mentionez ca deja am ramas fara o incasare(salar=venit pfa)...multimesc
Cel mai recent răspuns: Zsuzsanna Lukacs , Consultant credite si finantari 16:27, 29 August 2025
Presupun ca sunt poprite conturile….eventual puteti face incasari in numerar daca permite tipul activitatii.
Din pacate nu...dar ma forteaza practic sa lucrez la negru, ceea ce nu face bine nici pt mine nici pt ei, vazusem la un moment dat ca se poate face o solicitare de sistare a popriri, nici macar asta nu-mi doresc, dar sa-mi lase si mie putin spatiu(bani) de lucru ca altfel tot in blocaj dau...

Zsuzsanna Lukacs a scris:

Presupun ca sunt poprite conturile….eventual puteti face incasari in numerar daca permite tipul activitatii.

Eventual mergeti la ANAF si sa incercati o esalonare (nu stiu daca mai este posibil dupa poprire, dar puteti incerca…insa trebuie sa puneti ceva garantie daca suma este mai mare).

Alta idee ar fi sa luati un imprumut de la un IFN, care este mai admisibil la acordarea creditelor (poate sa gestioneze faptul ca sunteti poprit de ANAF) sa platiti tot pentru Anaf si sa platiti pana la urma ratele.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poprire cont de anaf si imposibilitate plata card credit feliciaND feliciaND Buna ziua, Am o poprire pe persoana fizica de la ANAF ca urmare a atragerii raspunderii solidare a asociatilor unei firme in insolventa. Ca urmare a ... (vezi toată discuția)
Poprire pe salariu prin executor judecatoresc anamaria81 anamaria81 Buna ziua, Am urmatoarea intrebare: un salariat este garant disjunct (a garantat pt o societate un imprumut la o banca). Societatea la care lucrez a primit o ... (vezi toată discuția)
Datorie anaf anastasia28 anastasia28 Buna ziua. Daca am o datorie la ANAF si ma angajez cu carte de munca, mi se pune poprire pe cont, nu discuta cu mine, o eventuala plata in rate a datoriei? O ... (vezi toată discuția)