avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 758 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general AGENTIE IMOBILIARA
Discuție deschisă în Contabilitate în general

AGENTIE IMOBILIARA

Buna dimineata va rog frumos sa ma jutati si pe mine
Am si eu o agentie imobiliara si m-ar interesa cam care sunt particulariratile acestui tip de activitate in materie de fiscalitate dar si ca monografii contabile

Va multumesc
Cel mai recent răspuns: roxanastefu , utilizator 14:01, 15 Februarie 2010
Nu exista nici o particularitate in mod deosebit.Veniturile d-voastra sunt formate doar din comisioane de intermediere sau tranzactie,precum si din alte servicii facturate.
Va multumesc frumos

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Activitatea de agent imobiliar (intreprinere individuala) necesita utilizarea casei de marcat fiscale,? unde se incadreaza aceasta functie/meserie/profesie? florinbc florinbc Doresc sa infiintez o II avand activ. principala - tranzactii imobiliare. Precizez ca am lucrat in domeniu ,SC agentie SRL unde se emiteau bonuri fiscale, ... (vezi toată discuția)
Precontract de vizionare - legal sau santaj montecassino montecassino Am insotit-o pe prietena mea sa vizioneze un apartament intalnindu-ne cu un agent imobiliar. Acesta ne-a spus ca este obligatoriu sa semnam un precontract de ... (vezi toată discuția)
Ce trebuie sa stiti inainte sa contactati o agentie imobiliara ContSters214341 ContSters214341 Drepturile consumatorilor in relatia cu o agentie imobiliara sunt protejate mai ales prin prevederile Ordonantei 21/1992. Deoarece cei de la ANPC nu-si ... (vezi toată discuția)