avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 789 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Daca am facut act aditional la un sofer care va lucra ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Daca am facut act aditional la un sofer care va lucra ...

Buna ziua! daca am facut act aditional la un sofer care va lucra acum 7 ore, voi sterge si sporurile prevazute (noapte, ore suplimentare si weekend), are program de la 09-16 si ca sef coloana alt cim cu o ora de la 16-17.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:21, 28 August 2025
Ca sef de coloana are un nou c.i.m.?
da alt cim. Pentru cel care va fi de 7 ore pot sa-i las sporurile sau trebuie sterse
Ultima modificare: Joi, 28 August 2025
DENYYY, utilizator
Nu noi decidem , sa le lasati sau nu , ci angajatorul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Program lucru inegal - sporuri IrinaDu IrinaDu Buna ziua, Lucrez la o companie IT de Outsourcing care isi desfasoara activitatea 24/7. Programul meu este pe ture de la 7 AM la 3:30 PM, de la 3:30 la ... (vezi toată discuția)
Buna seara, in actul aditional al c.i.m. care se pare ca a fost ... Mirela 72 Mirela 72 Buna seara, In actul aditional al C.I.M. care se pare ca a fost intocmit in temeiul atr.17 alin1) din Legea 53/2003 - codul Muncii referitor la drepturile ... (vezi toată discuția)
Program de lucru, zile libere consecutive și ore de noapte aba1011 aba1011 Bună seara din nou, Mă adresez la dvs cu o nouă problemă și înainte să discut cu angajatorul sau să fac vreo reclamație la ITM vreau să fiu sigur ... (vezi toată discuția)