avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 864 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Arhiva ICERP SA Ploiesti
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Arhiva ICERP SA Ploiesti

Buna ziua
Va rog să mă ajutați cu un răspuns la întrebarea mea și anume unde pot accesa arhiva ICERP SA Ploiesti? Am lucrat la ei din 1990 până în decembrie 1995 și am nevoie de adeverință de venit și de condiții grupa II de muncă. Mulțumesc frumos
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:31, 28 August 2025
Incercati sa dati de Andrei loan IPURL, în calitate de administrator judiciar al SC Icerp SA,

sau
intrebati aici de arhiva
[ link extern ] /

ori
la Oficiul Registrului Comerţului de pe lângă Tribunalul Prahova
[ link extern ]

despre starea societatii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Despre acte de pensionare Nastase Marius Nastase Marius Buna seara, unde pot gasi arhiva de la Schela foraj Scaieni? Mama a lucrat intre anii 1982-1985... Va rog ajutati-ma. (vezi toată discuția)
Recunoastere grupa i de munca MoraruLM MoraruLM Am lucrat la societatea SC VERACHIM SA Giugiu (fostul Combinat Chimic Giurgiu) in peroada 03.09.1985-28.10.1988 iar lichidatorul judiciar al societatii, firma ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, va rog, daca puteti sa ma îndrumati, unde as putea ... Viorel B Viorel B Buna ziua, Va rog, daca puteti sa ma indrumati, unde as putea gasi arhivele IMUM Medgidia? Am lucrat in aceasta intreprindere in perioada 1990-1992 si as ... (vezi toată discuția)