avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 780 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... După cumpararea unei case ești obligat să faci în ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

După cumpararea unei case ești obligat să faci în scrierea ...

După cumpararea unei case ești obligat să faci în scrierea de rol fizic, nu se poate și online ?
Probabil va referiți la rolul fiscal .Căutați informații pe site ul administrației financiare din zona imobillului..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, am nevoie de un raspuns cu privire la ce inseamna ... mariustz mariustz Buna ziua, Am nevoie de un raspuns cu privire la ce inseamna schita cadastrala. Vreau sa cumpar un teren de la cineva, acesta neavand timp mi-a dat ... (vezi toată discuția)
Drepturi de autor pentru stiri dl.Escu dl.Escu Buna ziua, Vreau sa imi fac un site cu articole. Ma gandeam sa copiez niste articole de pe alte site-uri. Este ilegal ce vreau sa fac? Pe site-ul respectiv ... (vezi toată discuția)
Obligatii privind protectia datelor adriana0814 adriana0814 Buna ziua, sunt administrator la o societate comerciala care poate desfasura si Comert cu amanuntul prin intermediul caselor de comenzi sau prin Internet ... (vezi toată discuția)