avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 576 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Acum 3 ani, pe baza unui titlu de proprietate emis ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Acum 3 ani, pe baza unui titlu de proprietate emis ...

Buna ziua!
Acum 3 ani, pe baza unui titlu de proprietate emis pe numele mamei si sora ei s-a facut intabularea de primarie. Din partea mamei sunt singura mostenitoare.
Titlul si CF-ul am primit doar azi,
Ce am de facut in continuare, ca sa figurez cu numele meu. Mentionez ca la emiterea acestor acte mama era decedata de 15 ani, iar mostenirea era deja facuta.
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Zsanina65 , utilizator 19:28, 1 Septembrie 2025
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua

Adresati-va notarului si acesta va elibera un certificat suplimentar de mostenitor.
Multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiune dupa mama ramasa vaduva Marica_sz Marica_sz Bună ziua, Pe scurt prezint situația actuală: Tata a murit în 1986 august, în decembrie a avut loc succesiunea , la care în mod normal ... (vezi toată discuția)
Titlu de proprietate/succesiune Maria Ghertan Maria Ghertan Buna ziua ! Mama mea doreste sa deschida o succesiune dupa moartea parintilor . Tatal ei a decedat in urma cu 20 de ani si nu s-a facut succesiune deoarece ... (vezi toată discuția)
Titlu de proprietate cu un singur mostenitor rusu_florin rusu_florin Buna ziua! Incercând să fac intabulare pe casa și terenul aferent, m-am confruntat cu următoarea problemă: -în urma decesului bunicilor s-a făcut ... (vezi toată discuția)