avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1105 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Avand in vedere ca in noua carte de identitate nu ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Avand in vedere ca in noua carte de identitate nu ...

Buna ziua,
Avand in vedere ca in noua carte de identitate nu mai apare adresa de domiciliu, cum procedez la intocmirea unui nou contract individual de munca in care trebuie trecuta adresa de domiciliu ? Il cred pe cuvant pe noul angajat care declara ca sta la o anume adresa?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:25, 29 August 2025
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Se eliberează de către SPCLEP o adeverință privind domiciliul înregistrat în Registrul Național de Evidență a Persoanelor, gratuit, pe care cetățenii o prezintă oriunde este nevoie.
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Puteti solicita salariatului si o declaratie pe propria RASPUNDERE cu domiciliul pe care-l are.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Adresa de domiciliu BCF BCF Buna ziua Am o nelamurire, sper sa ma puteti ajuta. Sunt divortata de 2 luni. Partaj pe bunurile comune inca nu am facut. Fostul meu sot are trecuta pe ... (vezi toată discuția)
Expirare ci cateldestept cateldestept Daca fiului meu de 24 ani i-a expirat cartea de identitate si eu nu mai doresc sa-l primesc in spatiu, pot sa-l evacuez? Apartamentul este al meu, mama lui, ... (vezi toată discuția)
Carte de identitate la 14 ani hilda47 hilda47 Buna ziua ! As dori sa intreb daca mama are o anumita adresa in cartea de identitate iar pt fiica sa de 14 ani , nu are posibilitatea sa faca declaratia de ... (vezi toată discuția)