avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 903 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Referitor la cei coasigurati printr-o I.I care au ...
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Referitor la cei coasigurati printr-o I.I care au platit prima ...

Referitor la cei coasigurati printr-o I.I care au platit prima tranșa,dar ulterior guvernanți au revenit iar acestia s-au asigurat prin programe de boli cronice,ex. diabet ,Întrebarea este dacă administratorul Intreprinderi Individuale își mai poate recupera bani,s-au va fi obligat să platească și restul de plată?

Alte discuții în legătură

Asigurare viata brd - refuz plata adelinad2003 adelinad2003 Socrul meu a contactat un imprumut de la BRD in anul 2011 si a incheiat o polita de asigurare. Din pacate anul acesta in iunie a decedat, am depus dosarul ... (vezi toată discuția)
Asigurare de viata richard_lena richard_lena sotul meu a decedat si nu a declarat in contract ca sufera de diabet in 2003 contractul de asigurare s-a facut in 2004.nu a declarat la substante interzise ca ... (vezi toată discuția)
Asigurarea de deces din imbolnavire sau accident doryna3012 doryna3012 care sunt bolile care nu sunt prevazute in acest tip de polita? daca asiguratorul nu iti acorda despagubirea ce ar trebui sa faci in cazul aceste polite de ... (vezi toată discuția)