avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1197 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Anexa pe teren neintabulata de fostii proprietari
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Anexa pe teren neintabulata de fostii proprietari

Buna ziua!

Se da urmatoarea situatie: casa cumparata in 2023 de la parinti, acte in regula, totul facut legal. In momentul vazarii amers pe incredere ca toate actele sunt in regula, s-a facut v-c, tranzatia etc. Acum ne-am lovit de o problema: 4 incaperi micute sunt construite inainte de v-c , proiect autorizatie dar fara intabulare. Aceste 4 incaperi nu sunt stipulate in contract ca fiind ale mele, ci au ramas pe numele parintilor. Situatia cu ei a degenerat in timp si nu vor sa mai dea semnaturi pentru a intra in posesia acestor 4 incaperi construite. Cum as putea rezolva legal aceasta problema?
Multumesc!

Alte discuții în legătură

Reparatie acoperis / mansardare crististanciu88 crististanciu88 Stam la o casa care are 2 etaje si 6 apartamente, cel de la etajul 2 fiind al nostru, fiecare proprietar are o cota din mansarda in contractul lui. Ideea e ca ... (vezi toată discuția)
Intrare in legalitate ralecsandru ralecsandru Buna ziua Va rog sa ma ajutati cu o sugestie. In anul 2002 am cumparat o casa in bucuresti. In actul de V-C apare ca imobilul este format din parter si ... (vezi toată discuția)
Se poate intabula o casa daca pentru aceasta nu exista nici un act de construcție? LucianMu LucianMu Buna ziua. As dori să cumpăr o casa p+1+M, dar nu există nici un act de construcție pentru aceasta. Proprietarul are toate actele pentru teren. Pe acest ... (vezi toată discuția)