avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1388 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Executare silită Poprire pe contul bancar. Posibila frauda
Discuție deschisă în Executare silită

Poprire pe contul bancar. Posibila frauda

Poprire pe contul bancar si alte situatii. Eu fiind plecat in strainatate a trebuit sa imi deschid un cont in Romania in vederea achizitiei unei locuinte. Toate bune si vrumoase pana cand la cateva zile dupa finalizarea tranzactiei am primit o neasteptata poprire. Am investigat si suspectez ca cineva a facut un credit pe numele meu la un IFN in 2009. Nu am stiut de asta pana recent. As dori sa stiu daca e grava situatia pentru mine, daca se pot atinge de imobilul meu....Ce pasi trebuie sa urmez pentru a termina poprirea, gen politie, avocat, contestatie facuta undeva...
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Faceti urgent contestatie la executare. Daca sunteți in străinătate, depuneti prin avocat. Atenție, faceti contract cu avocatul si sa va faca dovada depunerii actelor. Termenul e de 15 zile de cand ati aflat de poprire
15 zile lucratoare? Calendaristice?
Calendaristice
Contestație în 15 zile de la data popririi.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Furt de identitate: un coleg a făcut mai multe credite pe numele meu la ifn-uri doar cu o copie de buletin. am făcut plângere penală, dar deja sunt executat silit. ce pot face? Ovidiubistrita Ovidiubistrita În speranța că îmi veți răspunde va scriu și eu problema mea. In 2017 fara să știu un coleg de munca cu o copie de a mea de buletin a reușit să ... (vezi toată discuția)
Poprire salariu. buna ziua in anul 2021, prin august, am primit ... MarianaB072 MarianaB072 Poprire salariu. Buna ziua In anul 2021, prin august, am primit o înștiințare de executare silita pentru un credit restant la un IFN. Am făcut atunci o ... (vezi toată discuția)
Poprire conturi executare silita buburuza2016 buburuza2016 Buna ziua, am luat un imprumt de la un CAR , tranzactia a fost prin virament bancar, iar in momentul alimentarii contului, am primit si poprire pe toate ... (vezi toată discuția)