avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1131 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... CASS la legea 118/1990
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

CASS la legea 118/1990

am dublă cetățenie, locuiesc definitiv in alt stat UE, și sânt posesorul unei indemnizații legea 118/1990,
De ce trebuie să Plătesc CASS, avînd in vedere că nu ám dreptul, nu beneficiez de nici un seviciu medical in România, ci doar in statul din UE underground locuiesc definitiv.

Alte discuții în legătură

Buna ziua, sunt benficiar al legii 118/1990 (copil de detinut ... D_Iulia D_Iulia Buna ziua, Sunt benficiar al legii 118/1990 (copil de detinut politic) conform unei Decizii emise in anul 2021 si beneficiez de o pensie calculata conform ... (vezi toată discuția)
Am o intrebare foarte importanta. poate noul guvern sa impotizeze ... Bibi29 Bibi29 Am o intrebare foarte importanta. Poate noul guvern sa impotizeze cu 10% pensiile mai mari de 2500 lei daca in 2012 curtea constitutionala a spus foarte clar ... (vezi toată discuția)
Plata cass pentru nerezidenti care obtin venituri din chirii. ContSters320921 ContSters320921 Ma adresez la Dvs. pentru un ajutor ca sa clarific situatia mea privind cererea de plata CASS. In primul rand, mentionez ca sunt un cetatean roman, ... (vezi toată discuția)