avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1032 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Bună ziua mă numesc Nicolae , am și eu nevoie de un ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Bună ziua mă numesc Nicolae , am și eu nevoie de un sfat va ...

Bună ziua mă numesc Nicolae , am și eu nevoie de un sfat va rog frumos.
Soția mea este însărcinată și va naște in octombrie cu ajutorul Domnului. Eu sunt angajat de o luna deoarece am fost in șomaj din Italia . As vrea sa știu și eu ce drepturi voi avea ca tată la locul de muncă, menționez ca soția mea nu a lucrat niciodată.
Va multumesc!

Alte discuții în legătură

Concediu crestere copil mosiesei mihaita mosiesei mihaita am fost in somaj pe o perioada de 5 luni dupa care m-am angajat cu contract pe perioada determinata. Sotia este insarcinata in 4 luni si vreau sa stiu daca ... (vezi toată discuția)
Stimulent pentru parinti hacman hacman Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu un sfat pentru niste fini de la Dalga-jud Calarasi. Sotia a nascut cel de-al patrulea copil de fapt are 3 copii ca un ... (vezi toată discuția)
Un alt ajutor dupa terminarea perioadei de somaj stegaru florentina stegaru florentina Buna ziua! Ma numesc Stegaru Florentina si as dori sa imi spuneti,va rog mult,daca mama mea care momentan beneficiaza de ajutor de somaj pana in luna ... (vezi toată discuția)