avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1107 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Din 28 octombrie 2025 am dreptul de a iesi la pensie ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Din 28 octombrie 2025 am dreptul de a iesi la pensie ...

buna ziua , din 28 octombrie 2025 am dreptul de a iesi la pensie , lucrez ca contractual la o primarie de municipiu , muncitor calificat , eu doresc sa mai raman in functie dar sa iau si salr si pensie , legea ce zice ? am intrebat la resurse umane, si mi au zis ca nu e posibil , sa aleg intre pensie sau salar , pensia va fi mai mare ca salariul , va multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 10:08, 30 August 2025
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Da, este posibil sa cumulati pensia si salariul .
multumesc , si ce trebuie sa fac ?
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Trebuie doar sa va mentiona in activitate , fie in baza aceluiasi c.i.m., fie in baza unuia nou.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Clarificări continuare muncă după primirea deciziei de pensionare urtilaele urtilaele Bună ziua! Mă numesc U. Gheorghe din Dr Tr Severin, pe 27 noiembrie 2025 împlinesc 56 ani și de 3 ani lucrez cu jumătate de normă ca muncitor I ... (vezi toată discuția)
Codul muncii cezaralexandru cezaralexandru Buna ziua am si eu o intrebare privind codul muncii. Sotia mea lucreaza la DGASPC (protectia copilului) sector 4 la un centru de zi pentru copii pe functia de ... (vezi toată discuția)
O persoana contractuala poate avea doua contracte de munca? arrina2003 arrina2003 Buna ziua, O persoana contactuala care lucreaza la o institutie publica cu norma intreaga, poate sa lucreze si la o alta institutie publica cu un contract ... (vezi toată discuția)