avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1435 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Din 28 octombrie 2025 am dreptul de a iesi la pensie ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Din 28 octombrie 2025 am dreptul de a iesi la pensie ...

buna ziua , din 28 octombrie 2025 am dreptul de a iesi la pensie , lucrez ca contractual la o primarie de municipiu , muncitor calificat , eu doresc sa mai raman in functie dar sa iau si salr si pensie , legea ce zice ? am intrebat la resurse umane, si mi au zis ca nu e posibil , sa aleg intre pensie sau salar , pensia va fi mai mare ca salariul , va multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 05:46, 20 Octombrie 2025
multumesc , ce trebuie sa fac eu ?
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu prea aveti ce face ..daca va inceteaza c.i.m., atunci trebuie organizat concurs pentru incadrare, dar este foarte greu, in conditiile blocarii posturilor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Angajare in armata loredana96 loredana96 cum pot da o institutie militara in judecata pentru ca la un concurs am fost declarat admis si de 8 luni n u am primit niciun raspuns oficial? (vezi toată discuția)
Angajare post vacant nedidactic cldstefanescu cldstefanescu Se poate organiza concurs pentru postul vacant de ingrijitor la o scoala urmare a pensionarii? Se poate incheia un alt contract cu persoana care a iesit la ... (vezi toată discuția)
Angajare personal contractual MARIANA TUDOR MARIANA TUDOR Buna ziua. Am o mare problema. Vreau sa angajez pe cineva care lucreaza intr-o primarie , la primaria unde lucrez eu. Acolo este personal contractual. La ... (vezi toată discuția)