avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1032 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Rsdiere persoane decedate de pe cf .Bună seara. ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Rsdiere persoane decedate de pe cf .Bună seara. Soțul meu a moștenit casa părintească după ...

Bună seara. Soțul meu a moștenit casa părintească după decesul părinților. Este singurul mostenitor fiind singurul fiu. Pe cf ul casei mai figurează două persoane ,rude cu mama soțului, adică mătuși de-ale soacrei mele , decedate de peste 20 ani ,și care nu au locuit niciodată în casa respectivă. Cum se pot scoate persoanele respective de pe cf .să putem vinde casa. Menționăm că noi locuim în alt județ. Vă mulțumesc pentru răspuns.
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 22:27, 29 August 2025
Prin dezbaterea moștenirii celor doua mătuși și după ce se face partajul cu moștenitorii lor.
În baza actului de partaj sau a hotărârii judecătorești, se va intabula dreptul de proprietate pe numele soțului dvs

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mostenire cu bucluc radu.gurita radu.gurita Stau cu familia intr-o casa mostenita de la mama,care la randul ei a mostenit-o de la parinti. Mama mea a decedat in 1993, avand act de succesiune dupa ... (vezi toată discuția)
Dezbaterea mostenirii intre cumnate... georgya2681 georgya2681 Suntem in urmatoarea situatie:soacra mea locuieste in casa socrilor ei neavand nici un titlu de proprietate pe numele ei(cat au fost in viata socrii nu le-au ... (vezi toată discuția)
Cumparare drept la mostenire trifoicupatrufoi trifoicupatrufoi Doresc sa cumpar dreptul la mostenirea ramasa in urma decesului matusii mele de la singurul ei mostenitor direct verisoara mea.Este vorba de un titlu de ... (vezi toată discuția)