In dimineata zilei de 21.08.2025, in jurul orei 10.30 veneam din cartierul Dalas, cartier in care am copilarit si in care sta si mama. Stiam ca sa facut sens giratoriu mai sus, de intersectie si chiar cand m-am dus spre Dalas, in intersectie am studiat intersectia, atat cat mi-a permis faptul ca conduceam masina si nu am observat nici o schimbare. Nu stiam ca sa modificat sensul de circulatie pe acea portiune de drum, am trecut pe acolo de mii de ori, adevarat, nu in utima vreme si nici nu am vazut indicatorul. Am oprit pentru a ma asigura, cand in sfarsit aveam liber sa trec, o masina care venea din spatele meu a trecut prin dreapta mea si a virat la dreapta nepermitandu-mi sa ma pot asigura din partea dreapta, am asteptat sa treaca, dupa care vazand ca iar vine un sir de masini de jos, dinspre calea ferata si apreciind ca am timp sa ma incadrez, sa efectuez manevra in siguranta, am virat la stanga. Toata atentia mea a fost captata de masina care ma depasit, si incercarea mea de a ma asigura sa tranversez intersectia in siguranta. In momentul treceri prin intersectie am vazut o masina de politie care urca la deal, in spatele primei masini care venea dinspre calea ferata si am auzit un clanson de politie, am tras pe dreapta, sperand ca nu ma clansoneaza pe mine, dar surpriza, am fost informata ca am trecut printr-un loc interzis, am incercat sa ii explic domnului politai ca nu am stiut, nu ma lasat sa vorbesc, ,,nu ai dat nici prioritate'', de aceste 2 abateri am fost informata. I-am dat documentele, ma legitimat, nici o clipa nu am fost lasata sa vobesc, chiar mi sa spus ,,punete la punct cu legislatia, daca vreau, pot sa iti urmaresc masina si unde te prind acolo te amedez", eu am inceput sa plang, la care mi sa spus ,,plangi, trebuia sa te gandesti inainte'' la final, am fost informata ca o sa imi vina puncte penalizare acasa si am deschis gura sa vorbesc, la care mi sa spus ca ,,comentezi, atunci o sa iti iau si permisul'' ,,hai punte in miscare, ca nu suntem la piata, pleaca''. Am plecat plangand la politie si acolo am facut plangere pentru felul cum am fost tratata de domnul politist. Pentru mine felul in care am fost tratata si lipsa de empatie de care a dat dovada, a fost un soc din care inca nu pot sa imi revin, avand in vedere ca eram o femeie singura cu un copil si chiar nu am stiut si nu am vazut indicatorul.Nu am refuzat sa opresc, sa ma legitimez, si nu am vorbit urat. A 2 zi am făcut sesizare la primărie pt înregistrare. Și la câteva zile am primit și procesul verbal 21 puncte amenda, 8 penalizare și 60 de zile permisul suspendat, trebuie să plătesc 2100 lei in 15 zile...zice că nu erau martori și ca fost prea aglomerat sa completeze procesul verbal pe loc, dar pentru mine daca m-am strecurat după minute bune de stat în intersecție se consideră neacordare de prioritate.Mia dat și ce nu mi-a spus, că nu aș fi avut luminile aprinse și că am calcat linia continua. Nu am nici o. Procesul verbal a fost redactat la 24 de ore după incident.Nu aveam nici o amenda până în prezent.ce ziceți as avea succes la contestație?