avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1032 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Buna ziua! In urma cu 18 ani am renuntat la buletin pt ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Buna ziua! In urma cu 18 ani am renuntat la buletin pt a lua ...

Buna ziua! In urma cu 18 ani am renuntat la buletin pt a lua pasaport cu domiciliu in Spania ,CRDS,...acum revenita in tara am nevoie de buletin! Tin sa mentionez ca am casa la numele meu dar domiciliu in Spania...cum pot face pt a opta la cartea de indentitate ?!

Alte discuții în legătură

Refuz eliberare pașaport crds de la consulat. nu înțelegem natura acestei îngrădiri a libertății unui cetățean român de a-și stabili domiciliul acolo unde dorește mapostolro mapostolro Bună ziua, Aș dori să prezint comunității o situație un pic ciudată, de care ne lovim în mod frecvent la unul din consulatele României în Regatul ... (vezi toată discuția)
Buna ziua - probleme cu domiciliul mihaitiripan mihaitiripan Am muncit in Spania( 8 ani), Olanda(1 an) si Germania(1 an), am pasaportul cu domiciliul in Spania, si m.am intors in tara sa fac scoala de soferi, am fost la ... (vezi toată discuția)
Pasaport electronic fara domiciliu? Hana23 Hana23 M-am casatorit de curand si doresc sa iau numele sotului. Am fost la ambasada romana din Londra unde locuiesc de cateva luni, si mi s-a zis ca nu-mi pot ... (vezi toată discuția)