avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 681 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Buna ziua - probleme cu domiciliul
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Buna ziua - probleme cu domiciliul

Am muncit in Spania( 8 ani), Olanda(1 an) si Germania(1 an), am pasaportul cu domiciliul in Spania, si m.am intors in tara sa fac scoala de soferi, am fost la primarie mi s.a facut un buletin provizoriu pe 1 an cu resedinta in Constanta, dar cand am fost la cazier ca il scot, imi scrie ca am ultimul domiciuliu in Spania. Mi s.a spus ca sa fac buletinul si trebuie sa astept pentru cererea de restabilire in romania timp de 30 de zile. Va rog sa imi spune.ti daca imi afecteaza actele (permisul de munca, asigurarea de sanatate, domiciliul din strainatate) din momentul cand imi schimb domiciliul din strainatate in romania (se anuleaza toate actele din ultimul domiciliu) Va multumesc .
Cel mai recent răspuns: Justitiarul711 , utilizator 20:50, 18 Iunie 2017
Daca va schimbati domiciliul va trebui sa va faceti si celelalte acte pe noul domiciliu. Veti preda pasaportul si CIP-ul pe care il detineti in favoarea cartii de identitate. De asemenea permisul de conducere. Nu va indic sa renuntati la pasaportul CRDS din moment ce oricum nu aveti de gand sa stati in tara. Va intrerupeti sederea legala din Spania, pentru ce?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pasaport cetatean roman cu domiciliul in strainatate, se poate evita statutul acesta ? dan_daniel dan_daniel Sunt cetatean roman, locuiesc intr-o tara UE de vreo 3 ani de zile unde am obtinut si rezidenta. Pasaportul romanesc mi-a expirat acum 1 an si jumatate dar ... (vezi toată discuția)
Schimbare buletin cddamian cddamian Buna ziua ! Buletinul meu e pe cale sa expire , de un an de zile locuiesc in olanda insa fara a fi luat in spatiu . Pentru a schimba buletinul ce acte imi sunt ... (vezi toată discuția)
Acte banca ing. Închidere cont euro elizabetsareh elizabetsareh Am dubla cetatenie, romana si iraniana. La 18 ani mi-am deschis cont la ing de lei cu buletin romanesc. Am facut o facultate ca roman si m-am angajat. In ... (vezi toată discuția)