avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 879 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Buna ziua! O cunoștință trebuie să ajungă în ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Buna ziua! O cunoștință trebuie să ajungă în fiecare zi ...

Buna ziua! O cunoștință trebuie să ajungă în fiecare zi din Giurgiu în Adunatii Copaceni de mai multe ori pe săptămână să aibă grijă de o ruda. Problema e că până acolo nu exista autobuz. Ci doar niste autobuze care merg la București din Giurgiu. Voiam să vă întreb dacă e legal și normal ca șoferul sa ceară prețul întreg al biletului, deși, persoana respectiva nu merge până în București, și mai este și lăsată cumva în drum.
Nu e ca și cum ar merge la o stație in Adunatii Copaceni.
Nu mi se pare normal ca soferul sa ceară preț întreg.
Cel mai recent răspuns: Suntunom , utilizator 00:57, 31 August 2025
Daca nu are statie de oprire in Adunatii Copaceni, nu poate taia bilet pana acolo. Face un bine, opreste si duce pasagerul la destinatie.
Puteti sesiza prefectura si cere, sa se introduca cursa locala. Exista o conditie: oprirea sa fie justificata prin trasportul mai multor persoane pentru rentabilitatea cursei locale.
Mulțumesc!

POPA GHEORGHE a scris:

Daca nu are statie de oprire in Adunatii Copaceni, nu poate taia bilet pana acolo. Face un bine, opreste si duce pasagerul la destinatie.
Puteti sesiza prefectura si cere, sa se introduca cursa locala. Exista o conditie: oprirea sa fie justificata prin trasportul mai multor persoane pentru rentabilitatea cursei locale.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bilete transport persoana cu handicap anitsirc anitsirc Buna ziua! Sunt asistent personal al fratelui meu care are handicap grav. Ma aflu in urmatoarea situatie: Am venit de la Botosani la Bucuresti, apoi ... (vezi toată discuția)
Calatorie rat fara bilet craiova jongleur jongleur buna ziua. am fost depistat de catre \\"controlorii rat\\" craiova fara bilet in autobuz. care din urmatoarele nereguli sesizate de mine sunt intr-adevar ... (vezi toată discuția)
Drepturile calatorului ratb amdbuc amdbuc Buna ziua, De cand locuiesc in Bucuresti si circul cu mijloace de transport in comun (puse la dispozitie de RATB) ma confrunt cu mai multe probleme. V-as fi ... (vezi toată discuția)