avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1335 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Când ești acuzat cum ca ai trimis mesaje pe whatsapp ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Când ești acuzat cum ca ai trimis mesaje pe whatsapp dar când ...

Când ești acuzat cum ca ai trimis mesaje pe whatap dar când le ceri ți se spune ca nu le poate arata pe motiv de GDPR. E adevărat? Mesajele intra sub acea incidenta? Din cartea citit nu ar legătură. Nu s a cerut numele și nici nr persoanei ci doar mesajele dintre ea și cealaltă persoana.
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 20:13, 1 Septembrie 2025
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu.prea se înțelege ce vreți sa spuneți.Concentrati- va, ,încercați sa explicați mai clar ,cine va acuza,cui solicitați mesajele etc.
Daca cazul este la poliție va poate ajuta un avocat specializat în drept penal.
Aveti și dvs. mesajele probabil...
Daca există deosebiri va trebuie avocat ca sa va apere căci există ceva probleme.

București 2025

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Escrocherie si abuz de incredere eleele eleele Probabil ca este clasic ce mi s-a intamplat mie, dar probabil ... ce sa mai spun Am gasit un anunt de vanzare ie si/sau costum popular, am sunat, m-am facut ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, ma puteti ajuta cu un avocat in drept notarial in ... Undoo Undoo Buna ziua, Ma puteti ajuta cu un avocat in drept notarial in Bucuresti? Va multumesc! (vezi toată discuția)
Camera preliminara florinel114 florinel114 Buna ziua,intr-un dosar penal in camera preliminara,dosarul a fost restituit la parchet,precizez caci prejudiciul este platit total cu penalitati cu ... (vezi toată discuția)