avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 844 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Locuiesc cu concubinul meu de 11 ani ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Locuiesc cu concubinul meu de 11 ani ...

Bună seara am o intrebare locuiesc cu concubinu meu de 11 ani ,casa fiind cotă parte ,de o buta de timp relatia eeee urâtă ,astă seară am avut neplăcerea si mia incuiat usa si a lasat cheia in usă pt a nu putea intra ,intrebarea mea ce este de facut ,?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 12:55, 31 August 2025
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Trebuia sa chemati politia aseara.
Ce puteti face pe viitor?.partaj! Iesiti din indiviziune si vedeti-va de viață

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua locuiesc de 58 de ani intr-un bloc din ploiești, ... Zaraza69avocat Zaraza69avocat Bună ziua Locuiesc de 58 de ani intr-un bloc din Ploiești, avand in o proprietate personala un apartament. Blocul are doua cai de acces in imobil, in fata ... (vezi toată discuția)
Hartuire, l-am surprins urmarindu-ma pe geam Aiana05 Aiana05 Bună ziua. Locuiesc la casa/curte. Ieri seara am auzit un zgomot ciudat de afara și mi s-a părut ca s-a auzit ca și cum cineva ar fi încercat ușa de la ... (vezi toată discuția)
Acuzatie de sechestrare de persoana ioanacretu ioanacretu buna ziua.ma numesc ioana si traiesc in it.sant casatorita cu un it.care are un frate bolnav psihic(ar fi cam mult de povestit) Pe scurt sunt acuzata de ... (vezi toată discuția)