avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1337 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Abonament telefonic+ rate telefon facute de alta ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Abonament telefonic+ rate telefon facute de alta persoana in numele meu

Daca am facut un abonament la telefon pe numele meu si numărul l-am dat soțului din acel moment, iar dupa am divorțat dar el a facut reînnoire de abonament plus rate la un telefon pe numele meu din aplicația de telefonie mobilă, fără știrea sau acordul meu, iar in momentul in care el a reînnoit abonamentul buletinul meu nu mai era valabil deoarece eu imi facusem alt buletin deja cu numele meu de fată ce l-am avut înainte, se încadrează la furt de date si folosirea acestora fară acordul meu? Ce as putea face in acest sens? Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 18:41, 1 Septembrie 2025
Buna ziua,

Aplicatia nu cere datele de buletin, cere un ID si password (dvs.fiind titulara contului puteti fii identificata dupa CNP). Dat fiind faptul ca dumneavoastra nu ati inchis numarul sotului (sau a fostului sot) din contul Dvs, nu stiu cum se poate dovedi ca este furt de identitate.
dvs v-ati actualizat datele dupa divort? dupa fiecare schimbare, datele trebuie actualizate ca un minim la: banci, furnizori de energie electrica si gaze, dupa caz, si...telefonia mobila. daca mai beneficiati si de alte servicii, si acolo

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Furt: un cetățean mi-a cerut telefonul pe motiv că vrea să dea un apel și apoi n-a mai vrut să mi-l restituie. am în el poze cu acte și documente, îmi poate folosi datele din buletin la ceva? AlexandruF21 AlexandruF21 Salut! Aseara, in jurul orelor 20.00, am fost oprit de un om de etnie roma in jur de 20 de ani, dupa ce initial mi-a cerut telefonul l-a cerut pe motiv ca vrea ... (vezi toată discuția)
Furt portofel, cineva face abonamente telefonie pe numele sotiei ! synergist synergist buna ziua, in urma cu 2 ani, sotiei i-a fost furat portofelul si anul trecut, i-a venit de la [editat] ca are de plata cateva sute de lei, aferente unui ... (vezi toată discuția)
Ce am de facut? plata abonament de care nu am beneficiat IoanaHagineagu IoanaHagineagu Acum aproape un an a fost incheiat pe numele meu un abonament de internet de catre o anumita persoana (consilier de teren) din Bucuresti in numele ... (vezi toată discuția)