Daca am facut un abonament la telefon pe numele meu si numărul l-am dat soțului din acel moment, iar dupa am divorțat dar el a facut reînnoire de abonament plus rate la un telefon pe numele meu din aplicația de telefonie mobilă, fără știrea sau acordul meu, iar in momentul in care el a reînnoit abonamentul buletinul meu nu mai era valabil deoarece eu imi facusem alt buletin deja cu numele meu de fată ce l-am avut înainte, se încadrează la furt de date si folosirea acestora fară acordul meu? Ce as putea face in acest sens? Mulțumesc
Aplicatia nu cere datele de buletin, cere un ID si password (dvs.fiind titulara contului puteti fii identificata dupa CNP). Dat fiind faptul ca dumneavoastra nu ati inchis numarul sotului (sau a fostului sot) din contul Dvs, nu stiu cum se poate dovedi ca este furt de identitate.
dvs v-ati actualizat datele dupa divort? dupa fiecare schimbare, datele trebuie actualizate ca un minim la: banci, furnizori de energie electrica si gaze, dupa caz, si...telefonia mobila. daca mai beneficiati si de alte servicii, si acolo