avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1337 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Adeverinta calitate mostenitor
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Adeverinta calitate mostenitor

Exista posibilitatea obtinerii de la notar a unei adeverinte de mostenitor?Mama mea a decedat acum 7 ani si din motive obiective ,nu am facut succesiunea si nici nu am mers la notar in termen legal pentru acceptarea mostenirii.Vreau sa folosim adeverintele(eu ,sora si tatal meu)doar pentru rezolvarea unor situatii ce nu mai pot fi aminate(contract energie electrica,inchidere PFA etc).Mentionez ca ,pe linga noi,mai este si fratele meu care are aceeasi calitate Multumesc pentru raspuns
Ultima modificare: Duminică, 31 August 2025
Oprescu V, utilizator
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 22:09, 31 August 2025
Nu. Puteți obține certificat de calitate de moștenitor

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Adeverinta mostenitor Oprescu V Oprescu V Exista posibilitatea obtinerii de la notar a ujei adeverinte de mostenitor?Mama mea a decedat acum 7 ani si,rin motive obiective ,nu am facut succesiunea si ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, va rog sa ma ajutati cu un sfat,cum ar fi indicat ... Euroinvest Euroinvest Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu un sfat,cum ar fi indicat sa procedez in urmatoarea situatie: Santem cinci frati,toti in varste de peste 55 ani si nu am ... (vezi toată discuția)
Care este calea legala de a-mi primi partea de mostenire? akayos akayos tatal meu a decedat cu 8 luni in urma iar fratii mei folosesc bunurile dupa bunul lor plac.am mers in ianuarie sa vorbesc cu ei sa facem succesiune de ... (vezi toată discuția)