avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1155 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Adeverinta mostenitor
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Adeverinta mostenitor

Exista posibilitatea obtinerii de la notar a ujei adeverinte de mostenitor?Mama mea a decedat acum 7 ani si,rin motive obiective ,nu am facut succesiunea si nici nu am mers la notar in termen pegal pentru acceptarea mostenirii.Vreau sa folosim adeverintele(eu ,sora si tatal meu)doar pentru rezolvarea unor situatii fe nu mai pot fi aminate(contract energie electrica,inchidere PFA).Mentionez ca ,pe linga noi,mai este si fratele meu.Multumesc pentru raspuns
Certificat calitate de moștenitor pana la obținerea certificatului de moștenitor.Discutati cu un notar.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Adeverinta calitate mostenitor Oprescu V Oprescu V Exista posibilitatea obtinerii de la notar a unei adeverinte de mostenitor?Mama mea a decedat acum 7 ani si din motive obiective ,nu am facut succesiunea si ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, va rog sa ma ajutati cu un sfat,cum ar fi indicat ... Euroinvest Euroinvest Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu un sfat,cum ar fi indicat sa procedez in urmatoarea situatie: Santem cinci frati,toti in varste de peste 55 ani si nu am ... (vezi toată discuția)
Acceptare/neacceptare a mostenirii in termen de 1 an mihasica mihasica Buna ziua.suntem 3 frati .eu si fratele meu dorim sa acceptam mostenirea intr un an de zile de la decesul tatalui nostru.(mama este decedata de 5 ... (vezi toată discuția)