avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 925 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Alt document doveditor in afara de hotararea ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Alt document doveditor in afara de hotararea judecatoreasca

Pentru situatiile in care exista o hotarare jud.de divort, si de ex.la inscrierea la gradinita a copilului (sau orice situatii asemanatoare) este necesara prezentarea acesteia, exista cumva si un alt document doveditor in afara de hotarare care sa poata fi prezentat in care sa se stipuleze doar mentiunile din dipozitiv?
Intreb deoarece consider o incalcare a intimitatii personale sa atasez intreaga hotarare de divort ! Mentiunile din dispozitiv ar trebui sa fie suficiente.
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Catalina2000 , utilizator 02:21, 19 Septembrie 2025
Dl. Av. Niculescu, ma scuzati dar n-am inteles nimic din mesajul dvs.
Nu se mai poate acum fara motivare.
dar totusi cum vezi motivarea daca vrei fara motivare dar vrei sa vezi si motivarea totusi ? sau doar la studiu dosar vezi motivarea?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reincredintare minor notme notme am divortat in anul 2007 la cererea fostului sot, insa in fapt a fost un divoert de comun acord;baiatul nostru nascut in 2004 i-a fost incredintat lui, cu ... (vezi toată discuția)
Am pierdut la o farmacie suma de 500 lei, dar farmacistele și bodyguardul nu au vrut să mă ajute cu informații. pot suna la poliție să caute făptașul în filmări? Mario alexandru Mario alexandru Buna ziua ieri am pierdut la o farmacie suma de 500 lei am fost cu frumosul înapoi de unde am pierdut banii am întrebat farmacistele și bodyguard ul dacă ... (vezi toată discuția)
Cand ramane definitiva o hotarare judecatoreasca? mire9 mire9 O HOTARARE JUDECATOREASCA DEVINE DEFINITIVA (DIVORT) DUPA EXPIRAREA TERMENULUI DE APEL SAU LA DATA LA CARE AM LEGELIZAT-O ? IN CAZUL MEU 07.02.2008 - ... (vezi toată discuția)