avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1040 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Respinge cererea de repunere în termenul de a depune ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Respinge cererea de repunere în termenul de a depune plângerea ...

Respinge cererea de repunere în termenul de a depune plângerea contravenţională, cerere formulată de petent, ca neîntemeiată. Respinge cererea de reexaminare formulată de petentul ca neîntemeiată. Definitivă. Pronunţată azi, 28.08.2025, prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei instanţei.
Pot contesta asta?
Buna ziua, nu pentru ca este definitiva.
Puteți contesta orice pe lumea asta, însă aveți vreun temei? Noi nu știm dosarul să apreciem. Cum spunea colega mai sus, este o decizie definitivă. Vorbiti cu un avocat, motivele de recurs nu sunt usor de aplicat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Apel euaceeasi euaceeasi Buna seara...... Am avut un proces cu politia rutiera pentru contestatie proces verbal si astazi am aflat decizia judecatoarei.... Tip solutie: Respinge ... (vezi toată discuția)
Interpretare soluție cod civil....mai băbește b_mario77 b_mario77 Tip solutie: Respinge plângerea Solutia pe scurt: Respinge excepţia tardivităţii formulării cererii de reexaminare împotriva Încheierii nr. ... (vezi toată discuția)
Respinge plângerea contraventională ca neîntemeiată. Denisa_bercea1 Denisa_bercea1 Am depus o plangere contraventionala impotriva procesului verbal de contraventie care mi s-a intocmit ca urmare a nerespectarii semnalelor acustice si ... (vezi toată discuția)