avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 470 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Sunt inca angajata la un SRL caruia i s-a cerut ...
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Sunt inca angajata la un SRL caruia i s-a cerut insolventa ...

Buna ziua,
Sunt inca angajata la un SRL caruia i s-a cerut insolventa de catre un creditor , termen in instanta 24 octombrie.
Societatea imi datoreaza salarii restante din martie 2024 . Am notificat administratorul , mi-am dat demisia in 30.04.2025, in vederea inchiderii CIM. Demisia nu a fost procesata , am continuat activitatea , astazi urmand sa transmit o noua demisie.
In acest caz trebuie sa actionez firma in instanta si apoi sa ma inscriu la masa credala ?
Va rog, daca este posibil , niste pasi de urmat.
Va multumesc anticipat!.
Cel mai recent răspuns: Elsa60 , utilizator 19:52, 1 Septembrie 2025
Daca s-a cerut insolventa, actiunea dvs in instanta va fi suspendata.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Dacă se deschide procedura insolvenței salariații trebuie înscriși în tabelul de creanțe de către administratorul/lichidatorul judiciar din oficiu, pe baza înscrisurilor predate de către administratorul statutar.

Dacă administratorul statutar nu mai poate fi contactat, urmăriți dosarul și, după ce societatea intră în insolvență, contactați administratorul / lichidatorul judiciar.

Desemnarea administratorului / lichidatorului judiciar o puteți vedea pe portalul instanțelor de judecată, căutând dosarul.

Sper să vă fie de folos informațiile.
Multumesc foarte mult pentru informații!

GRINSOLV IPURL a scris:

Dacă se deschide procedura insolvenței salariații trebuie înscriși în tabelul de creanțe de către administratorul/lichidatorul judiciar din oficiu, pe baza înscrisurilor predate de către administratorul statutar.

Dacă administratorul statutar nu mai poate fi contactat, urmăriți dosarul și, după ce societatea intră în insolvență, contactați administratorul / lichidatorul judiciar.

Desemnarea administratorului / lichidatorului judiciar o puteți vedea pe portalul instanțelor de judecată, căutând dosarul.

Sper să vă fie de folos informațiile.

Multumesc mult!

Cornel Vasile a scris:

Daca s-a cerut insolventa, actiunea dvs in instanta va fi suspendata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Societate in insolventa- concediere colectiva crixtina crixtina Buna ziua, Pana la 1 februarie 2013 am lucrat la o societate ce este in insolventa din anul 2011. Acum pe 15 februarie ar fi trebuit sa primesc banii aferenti ... (vezi toată discuția)
Daca lichidatorul nu m-a notificat Andrei T Andrei T Daca lichidatorul judiciar nu m-a notificat despre deschiderea procedurii insolventei si falimentului a unei societati debitoare cum pot sa ma inscriu la masa ... (vezi toată discuția)
Recuperare salarii restante. Elusha Elusha Firma la care am lucrat a intrat in insolventa, si am restante 5 luni în care nu mi-am primit salariul. Momentan sunt in preaviz, dar urmeaza sa se termine si ... (vezi toată discuția)