avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 878 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Executare silită Pensie de urmas calculata gresit?
Discuție deschisă în Executare silită

Pensie de urmas calculata gresit?

Buna ziua,
Am copilul care are pensie de urmas dar din cauza faptului ca s-a trezit cu contul bancar blocat nu a mai primit pensia pe 3 luni (Mai + Iunie + Iulie).
Dupa ce si-a facut cont la alta banca a transmis catre Casa Judeteana de Pensii Constanta noul cont dar suma nu corespunde celor 3 luni.
Pe fluturasul din luna Iulie apare in partea de sus pensia corceta (ca valoare) iar in partea de jos la "Drepturi restante pentru perioade anterioare" apare o suma mult mai mica. Pentru cele 3 luni restante consider ca valoarea trebuia sa fie valoarea pensiei x 3 luni.
De ce pe fluturasul din Iulie apare o valoare mai mica?
Am trimis mail catre Casa de pensii dar nu am primit nici un raspuns pana in prezent.
Doresc sa stiu daca suma restanta e corecta sau nu si cui ma pot adresa pentru a lamuri situatia.

Multumesc
Cel mai recent răspuns: Carp Mircea , utilizator 21:01, 1 Septembrie 2025
Trimiteti la mine prin mesaj privat cuponul pe luna Iulie 2025.Problema o puteți lămuri cu cei de la casa locală și apoi cu CNPP.
Ultima modificare: Luni, 1 Septembrie 2025
Carp Mircea, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Problema cu pensia george1catalin george1catalin Va rog sa ma ajutati si pe mine urmatoarea situatie: începând cu luna mai eu nu am primit toate drepturile banesti care mi se cuvin din pensia de urmas (273 ... (vezi toată discuția)
Aplicarea deciziei comunicate de pensionare la limita de varsta Viorel_Lucaciu Viorel_Lucaciu In 2012 am iesit la pensie anticipata partial (penalizata).La implinirea varstei legale, in iulie 2013 am facut cerere (desi nu era necesar conf. legii ... (vezi toată discuția)
Plata pensie - restanta pt pers cu domiciliu in strainatate Alia121 Alia121 Buna ziua, Mama mea are domiciliul in strainatate si nu isi primeste pensia la timp si nici cupon de pensie. Decizia de pensionare i-a venit la sfarsitul ... (vezi toată discuția)