avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 772 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Pentru cod CAEN 7410 SRL trebuie autorizatie de la ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Pentru cod CAEN 7410 SRL trebuie autorizatie de la Primarie?

Buna seara pentru cod CAEN 7410 trebuie autorizatie de la Primarie?
Ultima modificare: Luni, 1 Septembrie 2025
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:28, 2 Septembrie 2025
cod CAEN 7410 nu mai exista in CAEN rev.3 ..este structurat ,in prezent, in 4 clase.

In trecut, pentru CAEN 7410 nu se cerea autorizatie de la Primarie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbare cod caen ralucaastalas ralucaastalas Am rugamintea de a ne ajuta cu un cod caen pentru servicii de design si marketing in cazul in care pot fi amandoua cuprinse in acelasi Caen. Deasemeni am dori ... (vezi toată discuția)
Coduri caen lucutza55 lucutza55 buna ziua. am mare nevoie de o lamurire. in ordonanta de infiintare a srl-d se spune ca sunt admise 5 grupe de activitate prevazute de clasificarea ... (vezi toată discuția)
Autorizatie primarie pfa qabriel qabriel Buna seara, voi fi pe cat posibil de scurt. Am deschis un Pfa(am certificatul de la RC si l-am inscris si la ANAF). Sediul profesional e acasa. In mod ... (vezi toată discuția)