avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 935 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Baiatul meu are masina pe numele tatălui ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Baiatul meu are masina pe numele tatălui ...

Viu si eu cu o problemă baiatul meu are masina pe numele lu tatăl lui acum 2 zile a decedat ,mai poate să o folosească si ce este de facut sa fie in regulă cu toate ?
Cel mai recent răspuns: Floricica eu , utilizator 09:32, 2 Septembrie 2025
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Să faca succesiunea.
Multumesc,,pana atunci o poate conduce?

Cabinet individual de avocat „Petrescu C.” a scris:

Să faca succesiunea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună seara. tatăl meu a decedat acum 6 săptămâni iar mama ... Acatia85 Acatia85 Bună seara. Tatăl meu a decedat acum 6 săptămâni iar mama mea vrea să mergem la notar ca săi trec ei dreptul meu. Eu personal am refuzat am spus ca merg ... (vezi toată discuția)
Mostenire autoturism Mugur69 Mugur69 Buna ziua ! In iulie 2014 tatal meu a decedat, lasand in urma (si) un autoturism din 2007, Mama mea nu are carnet de conducere. Eu, care sunt celalalt ... (vezi toată discuția)
Un sfat alexutzu1234 alexutzu1234 Buna seara am o masina care este trecuta pe numele a lu tata meu care el a murit si trebuie sa imi fac asigurarea pe masina ce trebuie sa fac sa o trec pe ... (vezi toată discuția)