avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 941 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Mama a murit acum 5ani. Nu am facut succesiunea, tata ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Mama a murit acum 5ani. Nu am facut succesiunea, tata traieste ...

Buna!Mama a murit acum 5ani!Nu am facut succesiunea, tata traieste si eu (fiul)am grija de el!Tata vrea sa-,mi dea partea lui din averea comuna cu mama!Se poate face ca partea tatei sa fie al meu!?Multumesc!
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 15:44, 2 Septembrie 2025
Fara succesiune nu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara ! am nevoie de un sfat . situatia urmatoare tata murit ... Monikmituk Monikmituk Buna seara ! Am nevoie de un sfat . Situatia urmatoare tata murit mama traieste are 94 de ani si au doar 2 din 10 au grija si vor 2 sa le ramana lor cum ... (vezi toată discuția)
Succesiune VIORICA ILIESCU VIORICA ILIESCU buna ziua. va rog sa-mi spuneti si mie daca un testamentn mai are valoare daca dupa el, s-a facut un act de vanzare cumparare, pe 3/4 din averea dobandita. ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, am făcut succesiunea după buniicii din partea tatei ... Epuree Epuree Bună ziua, Am făcut succesiunea după buniiciii din partea tatei și s-a emis certificatul de mostenitor cu o cotă parte care-i revine tatei. Acuma tata a ... (vezi toată discuția)