avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 795 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Am avut un credit am câștigat în instanță iar ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Am avut un credit am câștigat în instanță iar ...

Bună ziua am avut un credit am câștigat în instanță iar firma de recuperări trebuie sa îmi înapoieze onorariul avocatului girantul meu între timp a plătit jumătate din suma care o pretindea firma de recuperări el ce șanse are de a recupera banii dați până acum și dacă poate opri prin instanța proptirea . El mă mai poate da in judecată să recupereze banii reținuți de firma de recuperări atîta timp cat eu am câștigat procesul cu firma decrecuperari
Nu știu el de ce nu a fost parte în proces, trebuie văzute actele. Dosar de executare, dosar de instanță...
Buna ziua va răspunde la întrebarea girantul de ce nu a făcut parte din proces? Girantul a fost executat după ce eu am deschis dosarul eu ne știind că el are proprire pe salar decât când deja plătise 4 luni

Cabinet de avocat Liliana Grădinaru a scris:

Nu știu el de ce nu a fost parte în proces, trebuie văzute actele. Dosar de executare, dosar de instanță...

Trebuie văzute actele și era bine să fi fost introdus în proces, indiferent când ați aflat. Lui nu i se opune hotărârea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, sunt girant mi s-a reținut din salariu, pot recupera ... vasiledela4 vasiledela4 Buna ziua sunt girant mi sa reținut din salariu pot recupera banii reținuți de firma de recuperari (vezi toată discuția)
Abuz executor judecătoresc Anamaria Alexandra Anamaria Alexandra Bună ziua, ma confrunt cu o problema cu un executor judecătoresc. Am câștigat un proces împotriva unei firme de recuperări creanțe, sentința ... (vezi toată discuția)
Obtinere bani in urma intoarcerii executarii silite oana_mail oana_mail Buna ziua, as avea nevoie si eu de o serie de raspunsuri, avand urmatoarea situatie: in anul 2014 mi s-a pus poprire pe contul de salariu ( in urma unui credit ... (vezi toată discuția)