avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1653 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Decret de gratiere?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Decret de gratiere?

Stie cineva conditiile acestui decret de gratiere pentru pedepse cu inchisoarea mai mici de 5 ani? Decretului ce se afla in curs de aprobare sau care chiar a fost aprobat...nu stiu exact. Am mai auzit si ca ar fi deja publicat in Monitorul Oficial. Aveti detalii ? As vrea sa stiu exact ce categorie de infratiuni si ce pedepse se subscriu
Multumesc;)
Cel mai recent răspuns: RamonaIoana , utilizator 22:20, 9 Noiembrie 2006
Afla nr decretului,apoi cauta-l in MO

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Decret de gratiere? Andreea23 Andreea23 Stie cineva conditiile acestui decret de gratiere pentru pedepse cu inchisoarea mai mici de 5 ani? Decretului ce se afla in curs de aprobare sau care chiar a ... (vezi toată discuția)
Decret de gratiere? Andreea23 Andreea23 Stie cineva conditiile acestui decret de gratiere pentru pedepse cu inchisoarea mai mici de 5 ani? Decretului ce se afla in curs de aprobare sau care chiar a ... (vezi toată discuția)