avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1013 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Vecinul de langa mine si-a facut teren de fotbal iar ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Vecinul de langa mine si-a facut teren de fotbal iar ...

Buna ziua, vecinul de langa mine si-a facut teren de fotbal iar in fiecare seara se joaca fotbal. Pe langa fotbal am parte limbaj vulgar, galagie si alte lucruri care deranjeaza toata comunitatea. Cum pot proceda ca sa inchid aceasta activitate. Tin sa mentionez ca am facut sezizare la primarie, ia dat amenda si nu s-a rezolvat nimic. Multumesc!

Alte discuții în legătură

Pagube materiale si zgomot cauzate de un teren de fotbal public andrb andrb Salutari! In urma cu un an primaria din comuna in care locuiesc a construit, langa locuinta mea. un teren de fotbal din fonduri europene. De la deschiderea ... (vezi toată discuția)
Copiii si cainii georgina georgina Buna ziua! Sunt proprietara unei garsoniere din zona Nerva Traian. Locuiesc aici din 1996 si tot de atunci ma confrunt cu doua probleme, parca interminabile. ... (vezi toată discuția)
Locuri de joaca pentru copii IB IB Va rog sa-mi dati detalii referitoare la urmatoarele probleme: 1. Ce legi reglementeaza infiintarea locurilor de joaca pentru copii in cadrul cartierelor ... (vezi toată discuția)