In urma cu un an primaria din comuna in care locuiesc a construit, langa locuinta mea. un teren de fotbal din fonduri europene. De la deschiderea acestui teren de fotbal pana in prezent am avut daune materiale enorme (geamuri sparte, tabla de casa indoita care a trebuit sa fie schimbata) si zgomot din abundenta, de limbajul licentios de care dau dovada utilizatorii terenului de fotbal nici nu mai spun.
Am facut reclamatii la postul de politie comunal dar nu au avut nici un efect, politistul din comuna nici macar nu a venit sa constate pagubele materiale. Am vorbit personal cu primarul comunei iar el mi-a raspuns "Da' cum te deranjeaza doar pe tine?", desi acest lucru nu e adevarat cand si alti vecini s-au plans de aceasta problema.
Am avut liniste doar acesta iarna pentru ca terenul a fost acoperit de zapada si nu au putut sa il foloseasca, dar de cateva zile au inceput din nou si cosmarul acesta continua. Deja am schimbat o fereastra.
Care sunt posibilitatile legale de a face ceva in legatura cu acest teren de fotbal?