Buna, am fost lovit de catre o persoana la care ii cunosc identitatea, in urma loviturii am primit de la medicina legala intre 5-7 zile de ingrijiri medicale. La momentul faptei nu au existat martori sau dovezi cum ca acea persoana ma lovit singura mea dovada este faptul ca intre mine si acea persoana a existat in trecut o problema juridica de natura penala eu fiind reclamantul. In momentul cand m-am prezentat la politie pentru a lamuri anumite lucruri cu politistul care se ocupa de caz, politistul mi-a transmis anumite amenintari care i-au fost relatate polististului de catre aceasta persoana cum ar fi faptul ca "Daca il prind ii dau..." cea ce sa si intamplat dupa un anumit timp. Acea relatare a politistului catre mine a fost inregistrata de catre mine cu telefonul mobil in biroul sectiei de politie. Pot depune o plangere la politie pentru lovitura primita si sa depun ca dovada/proba acea inregistrare din sectia de politie (sectia de politie fiind o alta sectie de politie din alt oras), va fi acceptata ca si dovada/proba? fiind inregistrata intr-un birou al unei sectii de politie? care ar fi timpul pana cand pot sa depun plangerea cu privire la lovitura ? Va multumesc!
Buna ziua, puteti depune inregistrarea dar nu este o dovada absoluta ca cel care v-a amenintat indirect este si cel care v-a lovit. Trebuia sa faceti atunci plangere pentru amenintare. Acum puteti face plangere pentru lovire dar va trebui sa dovediti, puteti incerca.
Agresiune fizica
BStefan
Buna ziua. In urma unei discutii contradictorii in autobuz,sunt urmarit de 3 persoane (16-17 ani) in zona locuintei. Acestia asteapta sa fiu singur pentru a ma ... (vezi toată discuția)
Agresat in strada
bgabriel
Buna ziua!
In cursul zilei de ieri cand ma indreptam spre casa m-am oprit sa salut niste prieteni, vecinul meu atacandu-ma de la spate cu un baston cu ... (vezi toată discuția)