avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 767 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Exista posibilitatea ca politia sa sune administratia ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Exista posibilitatea ca politia sa sune administratia blocului ...

Exista posibilitatea ca politia sa sune administratia blocului pentru a cauta pe cineva cu toate ca nu are adresa la locatia respectiva?
Cel mai recent răspuns: Szekely Barna , Consultant asigurari 20:35, 5 Septembrie 2025
Exista aceasta posibilitate...Dvs nu explicați însă suficient,sunteți administrator și ați fost sunata,întrebați la modul general etc.Nu putem sa va spunem noi metoda de lucru a unui polițist dacă trebuia sa vina personal,dacă v a sunat și de ce etc..Logic însă se poate..
Ultima modificare: Miercuri, 3 Septembrie 2025
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT, Avocat
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util

CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT a scris:

Exista aceasta posibilitate...Dvs nu explicați însă suficient,sunteți administrator și ați fost sunata,întrebați la modul general etc.Nu putem sa va spunem noi metoda de lucru a unui polițist dacă trebuia sa vina personal,dacă v a sunat și de ce etc..Logic însă se poate..

Multumesc pt raspuns.Nu eu am fost sunata ci administratora blocului unde locuieste soacra mea cu toate ca eu nu am nicio treaba cu adresa de acolo.Si a fost intrebata daca locuiesc eu acolo.Insa persoana respectiva nu-si mai aminteste daca s-a legitimat sau nu ci ca ar fi spus ca este de la politie si ca vrea sa stie daca eu stau la apartamentul X.Mi s-a parut putin ciudat.
Până ce nu va lămuriți Dvs de realitatea propriu-zisă, cazul rămâne doar că un topic! Poate au vrut să vă sperie cu aceasta comunicare verbala.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Trecerea unei persoane la întreținere în două locuri CLAUDIU LASCOSCHI CLAUDIU LASCOSCHI Este nelegal ă se proceda în acest fel. Are cineva opinie contrară? A doua asociatie considera ca nu conteaza unde locuiești ci unde ai domiciliul în ... (vezi toată discuția)
Notificare de la societate de recuperare creante ionut.tanase ionut.tanase Buna seara. Doresc sa va solicit ajutorul intr-o problema legata de o societate de recuperare creante. Voi fi foarte succint: - persoana in cauza este ... (vezi toată discuția)
Sesizare nerezolvata nici dupa 1 an si 8 luni sicorn sicorn Buna seara. Am si eu o intrebare,sotia mea impreuna cu mine a facut o sesizare la politia economica vizavii de faptul ca unde a lucrat se foloseste pe ... (vezi toată discuția)