avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 805 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Buna ziua.Va rog sa ma ajutati cu urmatoarea speta: am ...
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Buna ziua.Va rog sa ma ajutati cu urmatoarea speta: am achizitionat ...

Buna ziua.Va rog sa ma ajutati cu urmatoarea speta: am achizitionat cu BO ,cereale de la un agricultor persoana fizica, inscris in registrul agricultorilor ANAF.Vreau sa-i platesc 8% -compensatie in cota forfetara.Ce trebuie sa intocmesc/declar eu ca si societate ?Multumesc!

Alte discuții în legătură

Probleme plata tva persoana fizica alexmosh alexmosh Buna ziua! Conform art. 152 alin. 6 Cod fiscal, persoana impozabila care depaseste plafonul de scutire in cursul unui an calendaristic poate fi obligata la ... (vezi toată discuția)
Produse achitate cu bo care nu corespund calitativ adinayulia adinayulia Buna seara, Va rog sa ma ajutati intr-o problema mai delicata. Pe data de 16 Oct.2008 am avut la plata un BO catre o societate de la care am am ... (vezi toată discuția)
Acte necesare vanzare masina de pe persoana juridica pe persoana fizica artemys artemys Buna ziua, Va rog sa ma ajutati si pe mine in urmatoarea problema-am cumparat un autoturism din Olanda, pe firma la care sunt administrator. Nu am inscris-o ... (vezi toată discuția)