avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 805 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Doresc sa schimb adresa din buletin, dar ca drept ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Doresc sa schimb adresa din buletin, dar ca drept ...

Buna ziua.
Doresc sa schimb adresa din buletin , dar ca drept dovada a noii adrese exista 2 proprietari( eu cel care schimb buletinul 30% din proprie iar cealalta persoana 70%) . Intrebare: este nevoie de o declaratie de luare in spatiu de la celalalt proprietar?
Cel mai recent răspuns: Madalina Pascu , Avocat 12:20, 3 Septembrie 2025
Buna ziua, nu ar trebui sa fie nevoie, foecare coproprietar poate folosi imobilul fara acordul celuilalt inclusiv pentru locuinta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Situatie complicata de luare in spatiu Fedayna Fedayna Situatie de luare in spatiu Buna ziua, Am o proprietate in care am lasat pe cineva sa locuiasca ca sa aiba grija de casa, fara chirie. Persoana ... (vezi toată discuția)
Declaratie de luare in spatiu Radomir Radomir Situatia este urmatoarea: Am pierdut cartea de identitate si, in consecinta, trebuie sa depun actele pentru emiterea uneia noi. Locuiesc cu parintii, care ... (vezi toată discuția)
Primire in spatiu, declaratie de consimtamant doar de la un proprietar Diore Diore Buna ziua, In cazul in care exista 2 proprietari pe acelasi imobil, este necesar acordul ambilor pentru luarea in spatiu a unei persoane? Va multumesc! (vezi toată discuția)