avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 734 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Taxe pentru un PFI
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Taxe pentru un PFI

Buna ziua, as dori sa știu pentru un PFI și un contract de munca, pentru 2 ore, în același domeniu care ar fi taxele de platit la ANAF? Este nevoie de angajare contabil, PIOS, deschidere cont bancar separat, pe PFI? Cu specificația că doamna are și un contract individual, cu norma intreaga, in alt domeniu unde plătește CAS,, CASS și impozit. Vă mulțumesc.
Ultima modificare: Joi, 4 Septembrie 2025
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Alegerea dintre pfi/pfa/srl la prestări-servicii - job angajare mihaistef mihaistef Bună ziua. Am găsit un job, la care angajatorul îmi impune condiție de angajare ca eu să dețin un PFA/PFI/SRL și să facem un contract de prestări de ... (vezi toată discuția)
Angajare prin conract pfa - srl cum calculez venitul net mitdan67 mitdan67 am primit o propunere de angajare prin contract ca PFA , adica eu trebuie sa-mi fac un PFA si apoi sa inchei un contract cu un SRL (pentru a vinde aparatura ... (vezi toată discuția)
Care sunt taxele si impozitele de plata? ema.1 ema.1 Sunt pfi si as dori sa aflu care imi sunt obligatiile fata de stat( ce impozite si taxe sunt obligata sa platesc,contributia la sanatate , la fond social de ... (vezi toată discuția)