avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 937 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... În urma cu un an, am imprumutat o cunostinta cu o ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

În urma cu un an, am imprumutat o cunostinta cu o suma de bani. ...

in urma cu un an, am imprumutat o cunostinta cu o suma de bani. imprumutul a fost legalizat la notariat. La expirarea termenului de restituire a banilor, imprumutatul refuza sa-i restituie.
care este procedura legala de recuperare. (este vorba de 850 eur)
multumesc
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 16:05, 4 Septembrie 2025
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Aveti dovada împrumutului? Daca da , il dati in judecata. Are venituri?
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Daca a foșt încheiat la notar atunci contractul este titlu executoriu și va puteți adresa direct unui executor judecatoresc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita Mamamatei Mamamatei Sunt din Bucuresti, am imprumutat 10.000 eur in sept. 2008 unei pers. fizice din jud Calarasi. Am incheiat la notariat un contract de imprumut fara dobanda ... (vezi toată discuția)
Contract de imprumut la notar matrix2010 matrix2010 Am incheiat cu un vecin un contract de imprumut la notar simplu fara garantii prin care eu i-am dat 2.000 euro cu restituirea banilor pana cel tarziu la 1 an ... (vezi toată discuția)
Cum imprumuti bani si sa ai siguranta ca ii vei primi inapoi? isa1987 isa1987 buna ziua, doresc sa imprumut pe cineva cu 1000euro dar nu stiu ce act trebuie sa fac la notariat ca sa imi primesc banii inapoi si ce conditii trebuie sa ... (vezi toată discuția)