avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 936 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Angajatorul de la un compartiment vrea sa dea afara, ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Angajatorul de la un compartiment vrea sa dea afara, are probleme ...

Angajatorul de la un compartiment vrea sa de-a afara are probleme financiare ,din are 15 angajați vrea sa rămână cu 10 angajați,de la alte compartimente nu vrea sa de-a afara.
Că angajat eu am 9 ani ce drepturi am in cazul unei concedierii ce trebuie sa tina cont angajatorul cînd concediază,din urmă se ea concediile medicale sau trebuia să mă de-a afara cînd eram in medical atunci sa vadă dacă sunt abt in continuare,fisa de evaluare scrie e bine îndeplinește fisa postului atunci ce motiv trebuie sa aibă concedierea.
Daca decizia de concediere trebuie să conțină disponibilizează postul din motive financiare restul angajaților rămîn eu dacă sunt concediat pot ataca în instanță concedierea.
Unii sunt tineri unii în vârstă se tine cont de asta,sau vechimea studiile care e procedura in final.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:02, 4 Septembrie 2025
Nu avem de unde sa stim ce va face angajatorul dvs si de ce va tine cont la concediere. Insa, in practica, unii angajatori evalueaza mai intai salariatii , stabileste anumite criterii pentru concediere ( in reg. intern sau in ccm) si apoi decide pe cine concedieaza , etc.

Decizia de concediere se poate ataca la Tribunalul in raza caruia aveti domiciliul in termen de 45 de zile de la comunicare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce inseamna concedierea colectiva si ce procent in numarul de salariati ar trebui concediati ca sa fie colectiva? dar pentru concediere individuala? NNNNNN NNNNNN Vreau sa stiu cit din nr-ul de salariati concediati reprezinta Concediere Colectiva si cit % dintre salariati, concediati reprezinta Concediere individuala ... (vezi toată discuția)
Concediere marinjean marinjean Dacă într-o societate (200 angajati)se fac concedieri(ptr motive care nu tin de persoana salariatului) de 9% din personal(ptr a nu plăti salarii ... (vezi toată discuția)
Restructurarea locului de munca ContSters252493 ContSters252493 Buna ziua, Doresc sa sa stiu in ce conditii un angajator poate face restructurare de post. Din cate am inteles eu angajatorul imi prezinta o instiintare cu ... (vezi toată discuția)