avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 772 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Reactivare ANAF, firma din fonduri UE
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Reactivare ANAF, firma din fonduri UE

Bună ziua, Am o intrebare la care contabila actuala a mea spune ca nu exista o rezolvare.
Context
Firma mea este din fonduri UE POCU si recent mi-a expirat sediul social. Ideea este ca dupa un timp atunci cand am vrut sa o reactivz totul bine la ONRC, dar ANAF a facut-o inactiv fiscal. Incerc sa o reactivez fiscal dar nu imi permit pentru ca firma are si niste datorii. Credeti ca exista o sansa reala in care sa imi activeze firma? Aceasta fiind singura sursa de venit prin care eu pot plati si datoriile de pe aceasta firma. Daca da, care considerati sa sunt pasii pe care trebuie sa ii urmez. Multumesc anticipat, Amalia

Alte discuții în legătură

Stergere cazier fiscal pentru sediu social expirat ioana.petrea ioana.petrea Am o situatie cu firma din care nu stiu cum sa ies. Istoricul este acesta: - 11 nov 2016 – am suspendat activitatea Mastre Serv Travel la ONRC pentru o ... (vezi toată discuția)
Reactivare fiscala societate comerciala cu datorii Octav_ Octav_ Se poate reactiva fiscal o societate comerciala cu datorii de 10.000 lei la anaf, in conditiile esalonarii datoriei? La registrul comertului am reactivat firma ... (vezi toată discuția)
Societate comerciala inactiva poate fi lichidata? dd2013 dd2013 Buna ziua! Daca o firma este declarata inactiva in 2010 de catre anaf, aceasta mai poate fi radiata din oficiu de catre onrc? (vezi toată discuția)