avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 750 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Buna ziua, Se mai poate solicita si obtine copii ale ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Buna ziua, Se mai poate solicita si obtine copii ale unor documente ...

Buna ziua,
Se mai poate solicita si obtine copii ale unor documente dintr-un dosar penal in care am fost reclamant la cateva luni dupa clasarea acestuia?Daca da unde ar trebui depusa cererea?

Cel mai recent răspuns: Cosmin 12 , utilizator 07:16, 5 Septembrie 2025
Incercati cu o cerere scrisa cu nr. de inregistrare/ data, adresata prim-procurorul parchetului care a instrumentat dosarul.
Multumesc ,astept si alte opinii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Raport medico-legal de necropsie foarte întârziat, motiv pentru care am probleme și cu un credit rămas după tata (decedat în octombrie 2017). cum ar trebui să procedez? IIrinaRoxana IIrinaRoxana Buna ziua! Tatăl meu a decedat în data de 29.10.2017...seara pe 28.10.2017 spunea ca ii e somn și e obosit și dimineața nu s.a mai trezit... La momentul ... (vezi toată discuția)
Neefectuare expertiza markomarius1 markomarius1 Buna ziua, Am si eu o nelamuririre cu privire efectuarea unei expertize: sunt parte vatamata intr-un dosar penal, care are ca obiect falsul in inscrisuri ... (vezi toată discuția)
Plângere împotriva unui procuror Irina M. Irina M. Am facut o sesizare penală pentru agresiune si alte violente si una pentru fapte de corupție si evaziune fiscală împotriva unei persoane care, între timp, ... (vezi toată discuția)