avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 931 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Am fost la arhive cu cartea de muncă pentru a-mi ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Am fost la arhive cu cartea de muncă pentru a-mi evalua grupa ...

Am fost la arhive cu cartea de muncă pentru a-mi evalua grupa a doua și obține o adeverința. Este normal ca pentru acest serviciu să plătesc?Pentru fiecare an 55 lei+ o taxă de 122 lei?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:41, 4 Septembrie 2025
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Da, este corect ..intrucat exista act normativ in acest sens.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Informații grupa ii de muncã fea floreasca aiulianctin aiulianctin Bună ziua, Tatăl meu are 55 ani, a lucrat ca strungar la Fabrica de Elemente și Automatizări Calea Floreasca timp de 12 ani, apoi timp de 14 ani a ... (vezi toată discuția)
Recalculare pensie danaoprea89 danaoprea89 Buna seara!Va rog sa ma ajutati intr-o problema, daca se poate! Soacra mea a lucrat 28 de ani intr-o intreprindere,din care 14 ani cu functia de primitor ... (vezi toată discuția)
Recunoastere grupa de munca. sarm07opr sarm07opr Va rog sa ma sfatuiti cu urmatoarea problema: Casa de Pensii mi-a recunoscut o perioada cu grupa a II-a de munca(perioada ce a fost inscrisa in carnetul de ... (vezi toată discuția)